کتابخانه مدرسه فقاهت با هدف دسترسی آسان دین‌پژوهان  به کتاب‌های فقهی اصولی، حدیثی، تفسیری و … شیعه و سنی و همچنین مستند‌ سازی مفاهیم دینی در فضای اینترنتی به آدرس«https://lib.eshia.ir/» طراحی شده است. که تصویر تمام متن بیش از 6426عنوان کتاب در 15078 جلددر این کتابخانه موجود است.

 

بخش های کتابخانه مدرسه فقاهت

کتابخانه شامل بخش‌های زیر است:

۱ .نوار موضوعات ۲. جستجو ٣. جابجایی در کتاب ۴. جستجو در کتاب ۵. متن کتاب ۶. ساخت PDF ٧. مستند‌سازی مقالات

 

نوار موضوعات

در این بخش کتاب‌های مدرسه فقاهت در موضوعاتی هم‌چون فقه و اصول‌، علوم حدیث قرآنی،عقاید، سیره، فرق‌اسلامی و … دسته‌بندی شده است. با بهره‌گیری از نوار موضوعات که در بالای صفحه قرار دارد، امکان ورود به هر یک از موضوعات و مشاهده تمام کتاب‌ها‌ی آن فراهم شده است‌. با استفاده از این نوار می‌توان به مجموعه کتاب‌های آیت الله سبحانی آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله مطهری و شیخ محمد سند نیز دسترسی داشت. به علاوه امکان مشاهده نام تمام نویسندگان نیز در این بخش فراهم شده است.

 

جستجو کتاب

کادر جستجو در بالای صفحه، قسمت سمت چپ قرار دارد. چنانچه کاربر‌، در جستجوی کتابی خاص یا آثار نویسنده‌ای معین باشد‌، می‌تواند نام مورد نظر را در قسمت جستجو درج کند. در این صورت فهرستی از عناوینی که کلمه مورد نظر در آن‌ها وجود دارد ظاهر می‌شود و کاربر می‌تواند با کلیک کردن بر روی هر یک‌، به آن دسترسی پیدا کند.

 

جابجایی در کتاب

بعد از حاضر کردن کتاب مورد نظر‌، نام کتاب و نام نویسنده در بالای صفحه ظاهر می‌شود و در قسمت پایین آن امکاناتی جهت جابجایی در کتاب به نمایش گذاشته می‌شود. با وارد کردن شماره جلد (در کتاب‌های چند جلدی) و شماره صفحه در قسمت‌های مربوطه و فشار دکمه اینتر‌، صفحه مورد نظر حاضر می‌شود . در صورت نیاز به مرور صفحه به صفحه کتاب می‌توان بر روی “صفحه بعدی” یا “صفحه قبلی” کلیک کرد. امکانات مربوط به جابجایی در کتاب در قسمت متن نیز تعبیه شده است.

 

جستجو در کتاب

کادر “جستجو در این کتاب” در زیر قسمت مربوط به امکانات جابجایی در کتاب قرار دارد. با درج کلمه مورد نظر در این قسمت و فشار دکمه بیاب، صفحاتی از کتاب که کلمه مورد نظر در آن قرار دارد، فهرست می‌شود که با کلیک کردن بر روی هر کدام می‌توان صفحه مربوطه را حاضر کرد. کلمه مورد نظر در این صفحه به صورت رنگی نمایش داده می‌شود تا محقق به راحتی آن را بیابد.

منبع:

https://eitaa.com/lib_alzahragorgan

 

موضوعات: معرفي سايت و پايگاه, كرسي آزاد اندیشی
[دوشنبه 1399-06-03] [ 09:04:00 ق.ظ ]